Всеки знае как е, когато се отиде на зъболекар. Уж

...
Всеки знае как е, когато се отиде на зъболекар. Уж
Коментари Харесай

По стъпките на Джизъса: Мирела от "Игри на волята" направи нови зъбки, готви се за операция

Всеки знае по какъв начин е, когато се отиде на ортодонт. Уж отиваш с съответен проблем, а с него изскачат още най-малко 5, за които не си и подозирал.

Нещо сходно се случи с Мирела от " Игри на волята ", която едвам се върна от пътуването си в Прага, и се озова в зъболекарския кабинет, където не беше стъпвала над 4 години!

Виж още: Страст в алено: Художничката по жартиери от " Ергенът " приказва за " транс-подобно прекарване "  

Инфлуенсърската показа, че е отишла за разчистване на зъбен камък и избелване. И резултатите са безусловно блестящи:

 https://www.instagram.com/mirellailievaa/

Но! Това не е всичко. Мирела показа, че експертите открили, че поради нейното прекомерно постоянно и нападателно миене на зъбите, се е сдобила с " издърпване на венците ". Това положение налагало интервенция.

Втора щяла да се състои и поради нещо много по-тривиално - мъдреците ѝ. И четирите зъба порастват на погрешно, оплака се тя. 

Виж още: " Стига с тези рускини и украинки ": Потребители гневни, бесарабска българка печелила " Ергенът "  

И, както се споделя, това не е всичко! Инфлуенсърката скърцала със зъби нощем - нещо, с което всеки, който се е сблъскал, знае, че не е смешка работа. Затова ѝ предстояло да спи със специфична шина.

Въпреки стоматологичните несгоди обаче, Мирела демонстрира забележително въодушевление. Тя показа, че ѝ предстоят още вълнуващи неща напълно скоро, а самата тя се е замислила дали не е време да си направи собствен YouTube канал.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР