Всеки знае благоприятното въздействие на растенията върху въздуха в апартамента.

...
Всеки знае благоприятното въздействие на растенията върху въздуха в апартамента.
Коментари Харесай

Цветята, които носят късмет според Фън Шуй

Всеки знае удобното влияние на растенията върху въздуха в жилището. Те ги обогатяват с нужния О2, пречистват ги от токсините и им разрешават да заспят умерено. Освен това наподобяват доста хубаво на перваза на прозореца, създавайки уютна атмосфера.

Цветята също имат спомагателни, изненадващи качества:  те могат да донесат шанс и разцвет на фамилията! Кои цветя би трябвало да отглеждаме в интериора, с цел да сбъднем фантазиите си? 

Майсторите на фън шуй имат вяра, че това са цветя, които внасят хармонията на всички детайли в дома. Особено, в случай че не ги държим в земята и завържем алена панделка, символизираща огън във водата и стъблата. 

1. Crassula, фамозното „ дърво на щастието “ носи мир и позитивна сила в дома. Кръглите му листа също символизират благосъстоянието. Ако в дома ви няма естетика, заложете на дърво на щастието. Това е съвсем незаличимо растение - трайно е, елементарно за развъждане и също така доста декоративно: формата му прилича бонсай.

Според фън шуй наличието на това дърво в апартамент усъвършенства настроението и оказва помощ на затворените хора да се отворят към света. Според напътствията по фън шуй, когато дървото на щастието цъфти, това може да предвещава усъвършенстване на финансовото ви състояние.

2. Aucuba (златно дърво)

Златното дърво дейно ще защищити дома ви от неприятности. С това необикновено растение можете да разгърнете капацитета си и да достигнете върховете на кариерата си. Ако мечтаете за спокойна и другарска атмосфера вкъщи, отидете на цветар за това необикновено цвете. Уверете се, че стаята е задоволително просторна, защото Ауцуба обича да има задоволително място.

3. Глоксиния (Sinningia)

Цветето се смята за амулет на триумф и разцвет. Позволява ви елементарно да превърнете фантазиите си в действителност. Той дава мощ, неизменност и оказва помощ да живеем в естетика със себе си и околната среда. 

4. Гинура

Гинура е съвършен за креативен хора. Искате ли да постигнете от дълго време плануваната си цел и да съумеете? Растението ще ви накара да намерите нови способи за решение на обстановката и ще ви помогне да привлечете верните хора на вашето равнище към живот  Неговите кадифени листа ще почистят атмосферата в къщата, защото дейно обезврежда негативната сила, плаваща в стаята.

5. Драцена Сандера 

Щастливият бамбук е елементарен за грижи и придава на интериора съвременен тип. Според философията на Фън Шуй в къща с бамбук ще се slucvат единствено позитивни неща. Растението пази членовете на фамилията от неприятности, вреди и притегля шанс за тях (както подсказва името).

6. Peaceflower  (женско щастие)

Това растение носи вътрешен мир и успокоение на притежателя си. Според фън шуй то е богаот на животворната сила " чи ". Ето за какво нормално се назовава " женско благополучие ". Казват, че в домовете, където има чести кавги, това цвете изсъхва. Следователно самотните дами, които го имат в апартамент, са длъжни да намерят сродна душа. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР