„Всеки участник в това правителство и това управление трябва да

...
„Всеки участник в това правителство и това управление трябва да
Коментари Харесай

Искрен Митев, ПП: Христо Иванов прибърза с решението за голяма предизборна коалиция

„ Всеки участник в това държавно управление и това ръководство би трябвало да поеме своята отговорност “, съобщи още той.

„ Аз считам, че нашата отговорност е, че в желанието си да не се помиряваме и да счупим модела, който беше до момента, ние в действителност не преценихме вярно, че няма да ни оставят да бъдем непримирими. Когато си несклоняем, би трябвало да имаш задоволително крепко болшинство, с цел да можеш да устоиш на натиска на опозицията, а за жалост това, което видях в Народното събрание е, че по този начин е организиран Народното събрание, че единствената победа на опозицията е нашата загуба, тъй че всекидневно опозицията се пробва да сътвори загуби на ръководещите, да ги генерира или да показа нашите победи като загуби. Вие виждате, че сега, макар че няма устойчиво болшинство, могат да се одобряват доста положителни закони за българските жители, даже за идващите ръководещи, които идват, само че отново опозицията не влиза в зала “, добави Митев.

„ Народните представители с опит са привикнали нещата да не се вземат решение в Народното събрание, само че аз видях, че в действителност могат да се вземат решение там. Случвало се е изявления от трибуната да трансформират курса на събитията, да трансформират избрани гласувания “, добави националният представител от „ Продължаваме Промяната “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР