Всеки отбор получи право само на два дни тренировки на

...
Всеки отбор получи право само на два дни тренировки на
Коментари Харесай

Топлото време пречи на Алберт Попов да се готви

Всеки тим получи право единствено на два дни тренировки на глетчера в Зьолден поради топлото време. В австрийския курорт се открива сезонът в зимните спортове през идния уикенд и огромните имена в белия кортеж се готвят интензивно за старта.

В момента на пистата температурата е позитивна, което я прави необикновен лед рано заран. Алберт Попов употребява двата дни и се реалокира в Мьотау, където продължава да тренира дружно със състезателите от немския тим, оповестява "24 часа ".

Международната федерация по ски (ФИС) в допълнение ограничи и присъединяване в Световната купа от този сезон, с цел да се подсигурява по-голяма гледаемост на надпреварите. В момента единствено първите 150 от международната класация имат право да вземат участие, плюс тези, които са измежду първите 30 в дадена дисциплинираност.

Така към този момент няма да има по 90 индивида в първия манш, както се е случвало по остарялата система. Тя даваше право на съвсем всички да вземат участие в Световната купа, даже да са зле в ранглистата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР