Всеки от вас познава традиционното за Русия алкохолно питие, а

...
Всеки от вас познава традиционното за Русия алкохолно питие, а
Коментари Харесай

Само това ще ви спаси от омазняване на косата

Всеки от вас познава обичайното за Русия алкохолно пиво, а точно водката. Освен, че служи за замъгляване трезвото схващане, тази спиртна напитка прави чудеса и ни избавя от мазната коса.
В никакъв случай не трябва да я заменяте с различен алкохол, защото можете да си аргументите изгаряне на скалпа, зачервяване, ощипване или различен тип дискомфорт.
Във водката има голямо наличие на вода и по тази причина тя е считана за най-хубавото оръжие против неприятния искра, наблюдаващ се най-често в корена на косата и скалпа.
Защо тъкмо водката е спасението за милиони дами?
Немислимо е да се оправим сполучливо с мазната коса, в случай че не използваме водка. Тя изсушава кожата, почиства внимателно замърсяванията и укрепва притока на кръв.
Много е значимо обаче да знаете по какъв начин да я употребявате, с цел да сте наясно с това какъв резултат да очаквате.
Трябва да се придържате към точните пропорции, които малко по-долу ще споделим с вас, и да не злоупотребявате с количествата.
Каква водка да използваме?
За предпочитане е да си набавите първокласен алкохол на реномиран бранд. Не рискувайте с подправени напитки или такива, за които в никакъв случай преди не сте и чували. Все отново упованията са за непрестанно изтриване на лъщенето в региона на скалпа.
 Ако косата ви е вързана, до момента в който спите, имаме неприятна вест за вас! Ако косата ви е вързана, до момента в който спите, имаме неприятна вест за вас!
Всяка дама има разнообразни желания, свързани с комфорта по време на сън. За едни връзването на косата е част от вечерния обред, док...
Как да я прилагаме против омазняване?
Рецептата е доста лесна и не е обвързана с никакви други съставки, с изключение на водка и шампоан. На 100 мл козметично средство за отмиване на косата се прибавя 1 с. л. водка.

Можете да приготвите „ еликсира ” преди този момент или в миг на измиване на вашата коса.
Ако сте решили да заложите на първия вид, сметнете какъв брой мл е вашият шампоан и какво количество алкохолно пиво да добавите към него. Разклатете деликатно бутилката, тъй че съставът на водката да се смеси с този на шампоана.
 Лесна хитринка за бързо омазняващата се коса Лесна хитринка за бързо омазняващата се коса
Имате ли от тези коси, които на идващия ден след измиването, като че ли са също толкоз мръсни, както преди него? Мазният скалп е обичайн...
В случай, че предпочитате на момента да забъркате отмиващото средство, за предпочитане е да го извършите в дребна купичка, тъй че деликатно да смесите съставките.
След като я нанесете в косата и скалпа, започнете нежно да масажирате с пръсти. Важно е да оставите специфичният шампоан да работи в продължение на 15 – 20 минути и едвам по-късно да отмиете с хладка вода.

Тази „ запарка ” срещу омазняване ще ви помогне незабавно да се избавите от него и в никакъв случай повече да не видите оня противен искра в региона на скалпа и корените на косата.
Правете това всяка седмица или един път в месеца, според от степента на омазняване. Чувствайте се привлекателни и красиви!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР