Всеки от нас поне веднъж в живота си е попадал

...
Всеки от нас поне веднъж в живота си е попадал
Коментари Харесай

Какво не трябва да правите, ако се събудите през нощта

Всеки от нас най-малко един път в живота си е попадал на обстановка, когато ненадейно се разсънва измежду нощ и по-късно не може да заспи дълго време.

Обръщате се от една страна на друга, гледате часовника си, само че не можете да попаднеш в обятията на Морфей. И няма да се получи, тъй като като предписание, като настойчиво се опитваме да заспим, ние сами си пречим да го създадем.

Не гледайте часовника

Първо, събуждайки се през нощта, въобще не си коства да гледате часовника. Вероятно сте настроили будилника, нали? Опитайте се незабавно да пандизите очи, да се отпуснете и да се отървете от всички мисли. Можете да опитате да си спомните преди малко завършилият сън и да го продължите по собствен „ сюжет “.

Не се тормозете от утринната тревога

Поради това като цяло не би трябвало да поглеждате часовника, когато се събуждате (за което говорихме по-горе). Факт е, че хората са склонни да се тормозят, че няма да могат да се наспят задоволително.

Затова те стартират да пресмятат времето, когато будилникът звъни, и се чудят дали ще съумеят да спят задоволително или не. Резултатът е стрес и неспособност за заспиване.

Опитайте се да не ходите до тоалетната

Освен в случай че, несъмнено, естествената потребност не надвишава потребността от сън.

Факт е, че пулсът сега, в който даже просто седите в леглото, се усилва спрямо това, което е било насън.

И в случай че започнете да се разхождате из жилището, ще стане по-лошо. В същото време, с цел да се върнете към съня, е належащо още веднъж да успокоите пулса и това към този момент е доста мъчно да се направи, написа zdrave.to.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР