Всеки от нас периодично среща трудности в житейския си път.

...
Всеки от нас периодично среща трудности в житейския си път.
Коментари Харесай

Лош характер или лош късмет? Какъв проблем ви мъчи според зо...

Всеки от нас от време на време среща компликации в житейския си път. Много от тези неприятности се генерират от самите нас – заради неприятен темперамент или неприятни решения.

Овен Овните срещат редица проблеми, свързани с връзките с хората. Те са извънредно импулсивни, тъй че могат да намират спорове там, където другите хора не могат.

Телец Телците основават проблеми за себе си поради завистта и желанието да се покажат пред всички. Те се стремят да бъдат най-хубавите във всичко. Те желаят да им се възхищават, само че това съвсем постоянно работи против тях

Близнаци Близнаците постоянно са недоволни от нещо, по тази причина постоянно губят работата си, оказват се забъркани в съществени кавги. Тези хора от време на време имат толкоз доста проблеми, че просто не виждат тези, които са доста по-стари.

Рак Раците постоянно срещат проблеми в фамилията поради неприятния си темперамент. Те са лоялни и обичащи, само че това не е задоволително, с цел да компенсира тяхната избухлива природа и податливост към експлоадирания.

Лъв Лъвовете постоянно се сблъскват с липса на пари и въобще няма значение какво равнище на приход имат. Тези хора обичат да харчат пари за безполезни неща и услуги.

Дева Девите срещат по пътя си неприятности от прочувствен темперамент. Тези хора постоянно бъркат. Те от цялата си душа желаят да са най-хубавите във всичко, само че не постоянно съумяват.

Везни Везните постоянно биват излъгани. Те са крайни наивни, тъй че е нужно да са много по-внимателни в общуването с нови познати.

Скорпион Скорпионите имат относително малко проблеми в живота, защото са благоразумни и мъдри, само че не пропущат опцията да създадат от мухата слон. Основният им проблем е любовта към вниманието извън и навика да се самосъжаляват, с цел да привлекат тъкмо това внимание.

Стрелец Стрелците постоянно се сблъскват с престореност от близките. Може би повода е, че самите те постоянно са неискрени. Те се демонстрират разнообразни, с цел да завоюват нечие благоволение и да наподобяват по-привлекателни за другите, само че резултатът постоянно е противоположен.

Козирог Недоверието към хората е това, което постоянно пречи на Козирозите да бъдат по-успешни в една или друга област от живота. Причината за това държание е затварянето. Самите Козирози не имат вяра на никого, само че по някаква причина чакат това от другите. Разбира се, това не проработва, тъй като нашата среда постоянно отразява нашето държание, написа struma.bg.

Водолей Отмъщението е главният проблем на Водолея. Те постоянно пресичат пътя на някого, а по-късно чакат, че този човек ще им стане другар. Водолеите обръщат нараснало внимание единствено на тези, от които имат изгода, само че това не е верния метод, който провокира огромни разтърсвания и способства за загубата на другари и престиж.

Риби Основният проблем на Рибите е неспособността да възнамеряват вярно нещата. Тези хора постоянно живеят в безпорядък, тъй като не харесват и/или не могат да възнамеряват нещата за деня, седмицата, месеца. Това има извънредно негативен резултат върху продуктивността. Рибите постоянно бързат за някъде и постоянно не помнят всичко, което доста понижава вероятността от триумф.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР