Всеки мач, който играя тук, може да е последният ми

...
Всеки мач, който играя тук, може да е последният ми
Коментари Харесай

Надал: Мачът с Джокович може да е последният ми на Ролан Гарос

" Всеки мач, който играя тук, може да е последният ми на " Ролан Гарос " в моята кариера ", призна 13-кратният първенец на Откритото състезание на Франция Рафаел Надал, откакто се класира за четвъртфиналите на шампионата, представен от БГНЕС.

Надал съумя да надвие канадеца Феликс Оже-Алиасим в пет сета, с цел да си уреди среща с Новак Джокович в идващия кръг, само че той към момента се бори с продължителен проблем със стъпалото.

" Вече съм в четвъртфиналите и просто се любувам на обстоятелството, че още един път играя на " Ролан Гарос ". Ако би трябвало да бъда почтен, всеки мач може да е последният ми тук, такава е обстановката ми. Минах през тежък развой със стъпалото още веднъж. Не знам какво ще стане в близкото бъдеще с кариерата ми, тъй че просто се пробвам да се любувам и да се боря да продължа да изживявам фантазията си ", разяснява Надал след триумфа над Оже-Алиасим.

" С Новак се познаваме добре, имаме дълга обща история. Той завоюва Рим, преди да пристигна тук, към този момент има девет следващи победи, до момента в който аз не съм в идеална обстановка. Но сме тук, на " Ролан Гарос ", обичаното ми място на света. Единственото, което мога да обещая, е, че ще бъда съсредоточен, ще дам всичко от себе си и ще се боря до дъно ", добави испанецът за идния конфликт с Джокович, който ще се играе във вторник.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР