Всеки, който следи Ники Илиев в социалните мрежи, знае, че

...
Всеки, който следи Ники Илиев в социалните мрежи, знае, че
Коментари Харесай

Какво е искал да знае Ники Илиев преди 10 години

Всеки, който следи Ники Илиев в обществените мрежи, знае, че режисьорът обича да бъде непрекъснато ангажиран и постоянно във форма.
 Наум Шопов,
Новото предизвикателство пред Наум Шопов

Актьорът ще влезе в ролята на Михаил Христов

Наскоро той завърши фотосите на кино лентата " Без крила ", който би трябвало да забележим по кината следващата година. И в този момент реши да отдели малко време, с цел да показа с почитателите си 10 неща, които е би желал да знае преди 10 години.

" Ако имаш нещо, което те ядосва, се запитай дали ще ти пука за това след месец ", е преди всичко в листата на режисьора. След това той слага съвет за пътешестване и колекциониране на неща за спомен от посетените места.

" Спри да съжаляваш за неща, които си направил в предишното. Няма да го промениш. Поеми отговорност и продължи напред ", е на трето място за Ники Илиев. Сред останалите неща, които е желал да знае преди едно десетилетие, виждаме препоръки за храненето като да вземем за пример: " Храни се, до момента в който си 80% утолен ".

" Ако не можеш да кажеш нещо на някого непосредствено в очите му, не го казвай в обществените мрежи " и " Когато се запознаеш с някого, стисни ръката му, погледни го в очите и повтори името му. Не чувай единствено своето ", са измежду останалите неща, които Ники Илиев е желал да знае преди 10 години. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР