Всеки иска да направи възможно най-добро впечатление на първа среща,

...
Всеки иска да направи възможно най-добро впечатление на първа среща,
Коментари Харесай

10 лъжи, които жените казват на първа среща

Всеки желае да направи допустимо най-хубаво усещане на първа среща, тъй че хората са склонни да премълчават някои неща, да прикриват други и да си украсяват истината. Ето няколко неща, за които дамите постоянно лъжат на първа среща:

1. Разбито сърце

Една жена може към момента да е засегната, като че ли е раздрана от вътрешната страна, само че се държи по този начин, като че ли нищо не я тормози. Тя може да е подготвена да върви на срещи (или пък не), само че в никакъв случай няма да признае, че сърцето й е разрушено.

2. Упражнения и спортуване

Модерно е да сме мускулести, само че секси и това е ужасно, само че дано си признаем: дамите живеят под огромен напън. Ако една жена не е толкоз " дейна ", колкото счита, че би трябвало да бъде, тя може да преувеличи малко.

3. Че са заети

Често дамите желаят да наподобява по този начин, като че ли са имали доста срещи, даже скоро да не са ходили на среща. Всички дами знаят, че заниманието е в преследването и желаят да наподобяват по-недостъпни. Всяка жена желае да наподобява мечтана.

4. Почивки

Една жена може да опише, че е имала невероятна отмора, а в действителност това да е било малко бягство от проблемите. Това е по този начин, тъй като тя желае животът й да звучи забавен и трогателен.

5. Липса на родител

Независимо дали нейните родители са я изоставили или да вземем за пример отглежда детето си без татко, несъмнено никоя жена не би желала да показа тази информация на първа среща. Това не е тъкмо неистина, а по-скоро по-бавно откриване.

6. Хранене

Тя може да каже, че не е гладна и мъжете стартират да се чудят дали е от тези дами, които " не ядат ", само че истината е, че или дамата е прекомерно нервна, с цел да яде, или е яла преди да излезе.

7. Извинение

Рабира се, може " в действителност " нейната другарка да се нуждае от помощта й тъкмо в този момент или вуйна й да е в болница, само че по-вероятно е просто да се пробва да понижи продължителността на срещата.

8. Нейната убеденост

" Да, аз се усещам доста уверена. " Това е една почтена неистина. Едва ли някой мъж би желал да слуша за всички дефекти на дамата на първата среща.

9. Друга обич

Не става дума за брачен партньор или сериозен другар, само че в случай че се вижда с някой различен, нещо безобидно, несъмнено няма да го показа на първата среща.

10. Голяма контузия

Ако преди малко е претърпяла една година на възобновяване, загуба на родител или непосредствен, загуба на работа, ще заобикаля да приказва за това.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР