Всеки има любими предмети, както и такива, които обикновено свързва

...
Всеки има любими предмети, както и такива, които обикновено свързва
Коментари Харесай

Ето кои са символите на статуса днес

Всеки има обичани предмети, както и такива, които нормално свързва с избран висок статус. Сред тях към този момент е и фамозният таблет iPad, който е считан за един от актуалните белези за положително състояние.

Това е един от резултатите от анкета измежду 2000 възрастни във Англия, които трябвало да посочат кои са движимостите, по които съдят за триумфа и благосъстоянието на човек през днешния ден.

Сред обектите на изключително високо състояние личат неща като iPad, 50-инчов HD тв приемник, автомобил кабрио, диаманти и... домашна прислужница.

" До наскоро хората преценяваха триумфа само по дома и работата на човек ", разяснява Анди Олдъм, маркетинт шеф в компанията Quidco, която е поръчала изследването. " Изглежда обаче, че през днешния ден към този момент има доста съвременни неща, които могат да ни впечатлят ".

" В последно време технологиите се развиха доста и е показателно, че предмети като 3D тв приемници, таблети и смарт телефони към този момент са част от разбирането за високо състояние ".

Най-престижните автомобилни марки, които англичаните смятат за симптом на публичен статус са Астън Мартин, Порше, Ферари и Мерцедес. Ако пък притежавате къща на Карибите или може да си позволите отмора в първокласен хотел в Индийския океан, това също ви класира високо в очите на британските жители. Проучването е определило общо 40 предмета или достижения, които би трябвало да имате, с цел да се чувствате съумял в живота. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР