Всеки ден обаче се появяват различни съобщения за една или

...
Всеки ден обаче се появяват различни съобщения за една или
Коментари Харесай

Пандемичната криза плавно се трансформира във война

Всеки ден обаче се появяват разнообразни известия за една или друга страна, която анулира ковидните ограничавания. Но фокусът към този момент е различен.

В първа серия

Освен за човешките жертви не е признато да се приказва за икономическите разрушения, които сътвориха локдауните. Няма обществена информация в международен мащаб, а още повече и в народен, за това какъв брой дребни и междинни компании са банкрутирали поради " здравните " ограничавания, налагани като че ли по команда от обединен център и изпълнявани прецизно от всички държавни управления мигновено. Няма и да има такава информация.

Няма информация и за това какъв брой работещи заради същата причина към този момент живеят под прага на бедността поради неналичието на прехранване. И няма да има такава информация.

В последна сметка пандемията свърши добра работа за глобализацията - компаниите, които не банкрутираха, към този момент са благосъстоятелност на тези, които имаха доста пари и устояха на локдауните.

И по този начин - с изключение на човешките жертви, тежко пострада дребният и междинен бизнес. Колко милиона са тези стопански жертви...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР