Всеки човек обича всичко в живота му да е хармонично

...
Всеки човек обича всичко в живота му да е хармонично
Коментари Харесай

8 знака, че сме обладани от лоша енергия

Всеки човек обича всичко в живота му да е хармонично и в негова изгода. Нашите предшественици са търсили знаци и са призовавали Боговете да им обезпечат благополучие.

Днес вярата в вълшебства към този момент не е толкоз публикувана, само че силите, които ни въздействат, не са се трансформирали. Лошите сили могат да се проявят като меланхолия и промени в настроението.
И по този начин, по какъв начин да разберем по кое време те въздействат на живота ни? По-долу ще намерите 8 признака на отрицателна сила. Ако забележите появяването на пет от тях у себе си, време е да помислите дали не се нуждаете от защитна магия.

1. Финансите ни вървят зле

Започваме да имаме финансови проблеми, губим ликвидност. Изведнъж сметките стартират да ни връхлитат. В дома ни се появяват повреди, нещата се скапват и разноските за поправката им са доста високи.
Очакваните парични преводи се забавят или въобще не идват. Вместо тях получаваме санкции и наказания. Такава неприятна обстановка във финансите ни стартира да провокира доста паники. Притесняваме се дали парите несъмнено са задоволителни за всичко. Тази финансова обсада ни подсказва, че някаква отрицателна мощ ни влияе.

 неприятна сила

2. Влошава се здравето ни

Не променяме навиците си или всекидневието си, спим задоволително, диетата ни е уравновесена и все пак внезапно започваме да се усещаме доста зле. Очите ни се затварят от единствено себе си, мускулите ни са изтощени, нямаме сила или предпочитание за деяние.
Лесно губим остатъчните си сили, ставаме раздразнителни и се поддаваме на разочарованието. Мислим си, че изтощението и няколкото почивни дни ще ни оказват помощ. Но това по този начин и не се случва.

3. Животът ни претрупва

Склонни сме да се оправяме с всекидневието. Не се поддаваме на несгодите и посрещаме живота самоуверено. Пълни сме с сила и предпочитание да вършим нещата.
И внезапно всичко това изчезва. Трудностите на всекидневието стават все по-големи и стартират да ни смазват. Не сме в положение да се оправим даже с най-малките провокации, а по-големите ни изпълват с смут. Ако няма външни аргументи за това, коства си да помислим за предпазен обред. 

 неприятна сила

4. Пада ни имунитета

Ние се грижим за себе си. Храним се с пълноценна храна и спортуваме.
Изведнъж обаче започваме да се усещаме зле и имунитетът ни се срутва. Получаваме зараза след зараза. Имаме непрекъснати болки в стомаха и кашлица, която се проточва още една седмица. Това е знак от имунната ни система, че нещо не е наред с нея.
 

5. Изпитваме компликации в общуването с хората

Живеем измежду хора и нормално нямаме проблеми с общуването.
Изведнъж виждаме, че споделяме нещо на другите, а те като че ли въобще не ни схващат. Казваме нещо, а то се приема по изцяло противопоставен метод. Опитваме се да го разбираем, само че нещата стават още по-объркани. Хората също стартират да следват логичност, която ние не можем да разберем. Те като че ли приказват на неясен език. Ние не ги разбираме.

 неприятна сила

6. Времето стартира да изтича

Денят стартира да ни се коства все по-кратък и по-кратък. Времето непреклонно бърза, а нашите отговорности и неуредени въпроси като че ли се натрупат и натрупат. Няма задоволително време за нищо. Непрекъснато бързаме за някъде и ни се коства, че непрекъснато закъсняваме.
Нямаме нито момент за отмора, а свободното време наподобява като далечна фантазия, която в никакъв случай няма да се реализира. Животът ни бърза като скоростен трен и не стопира нито за момент.

7. Мъчи ни бодърствуване

Преди заспивахме вечер без никакви проблеми.
Изведнъж нещо се е трансформира. Въпреки че сме имали дълъг изтощителен ден и сме доста изморени, вечер се претъркулваме от една страна на друга. Не оказва помощ нито броенето на овце, нито успокояващият еликсир вечер.
След като заспим, се будим няколко пъти през нощта. Появяват се кошмари насън. Събуждаме се ужасени, покрити с пот, от време на време с крясъци. Тези сънища са потискащи и депресиращи. На сутринта сме тъжни и нещастни.
 

8. Трудно се отпускаме

Обикновено имаме доста отговорности и малко време. Когато въпреки всичко успеем да намерим момент свободно време за себе си, се опитваме да се отпуснем и да си поемем мирис. Познаваме се добре и знаем какво ни кара да се усещаме отпочинали. Може би среща с другари, чаша добър чай, увлекателна книга.
Изведнъж обаче всичко се трансформира. Не знаем по какъв начин да успокоим мислите си, уплашени сме и не можем да се отпуснем. Това, което нормално ни харесва, внезапно стопира да ни доставя наслаждение. Не сме в положение да се отпуснем. Вместо това отрицателните, депресивни мисли идват с нараснала мощ.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР