Всеки човек е красив по свой начин. Някои хора са

...
Всеки човек е красив по свой начин. Някои хора са
Коментари Харесай

Всеки път, когато тя публикува снимки на бебето си, се появяват грозни коментари

Всеки човек е хубав по собствен метод. Някои хора са малко по-различни от останалите, само че точно тези разлики ги вършат специфични и неповторими. Всъщност разликите са тези, които вършат този свят цветно място.

За страдание броят на хората, които си дават правото да съдят другите по външния им тип е голям.

Злите думи, погледите и осъждането постоянно ще ги има. Това, което би трябвало да създадем, е да се научим да пренебрегваме злобните мнения и постоянно да виждаме позитивното в живота.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasha Kent (@risewithraedynhayz)

Наташа е майка на две деца. Нейният едногодишен наследник Райдин е роден със положение, известно като синдром на Пфаайфер – генетично заболяване, характеризиращо се с прибързано обединение на някои черепни кости, което пречи на черепа да пораства обикновено и визира формата на главата и лицето.

Като всяка майка, Наташа обича да разгласява фотоси на децата си в обществените мрежи. За страдание доста разгласяват злобни мнения за Райдин, като „ Какво не е наред с детето ви? и „ Защо детето ви наподобява по този начин? “

Мнозина даже й споделят да спре да разгласява видеоклипове в TikTok и я съдят като родител.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasha Kent (@risewithraedynhayz)

Наташа обаче споделя, че нейното момченце е като всяко друго дете и не се срами да го покаже на света.

„ Няма да спра… това, че той наподобява друго, не значи, че с нещо е по-малък – той е съвършен “, споделя тя.

За страдание, това не се случва единствено в обществените медии, само че и в действителния живот. Мнозина се доближават до Наташа и я питат за Райдин.

„ Хората просто идват при мен и жестоко споделят: „ Какво не е наред с детето ти? Или за какво детето ви наподобява по този начин? “ … по този начин не се приказва с човешко създание. “

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasha Kent (@risewithraedynhayz)

„ Изтощително е да изяснявам здравословните проблеми на сина ми още веднъж и още веднъж “, споделя тя и прибавя: „ Той живее живот като всяко друго дете… друго ли наподобява? Абсолютно – само че това не го прави по-малък. ”

Тази майка прави всичко по силите си, с цел да обезпечи на Райдин допустимо най-хубавия живот и да го защищити от погледите и присъдите, която получава.

„ Той заслужава живот, той заслужава приемане – ще се боря до гибелта си за това. “

Освен това Наташа споделя: „ Това, което хората би трябвало да схванат, е, че аз съм просто майка, а синът ми е просто бебе… животът ни не се върти към неговата диагноза.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasha Kent (@risewithraedynhayz)

„ Ние сме просто едно обикновено семейство. Моля се светът да одобри хората с увреждания един ден и да не съди по външния им тип и нещата, които не могат да вършат. ”

Слушането на житейски истории като тази на Наташа и Райдин ни кара да мислим за битките, които тези хора изпитват всекидневно. Наистина се надяваме, че хората ще се научат да одобряват разликите и нашите общества ще бъдат по-приобщаващи в бъдеще.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР