Все повече момичета, момчета, юноши и девойки изявяват желание за

...
Все повече момичета, момчета, юноши и девойки изявяват желание за
Коментари Харесай

Излъчиха призьорите в три спорта от Общинския кръг на Ученическите игри

Все повече девойки, момчета, юноши и девойки изявяват предпочитание за спорт и се включват в Общинския кръг на Ученическите игри, разгласи за Дарик радио Христо Котов– шеф на Център за поддръжка за личностното развиване /ЦПЛР/-Детски комплекс Сливен. Центърът е уредник на първия стадий от конкуренцията измежду учащите. Те се състезават в осем типа спорт, като до момента завършиха шампионатите по футбол, тенис на маса и шахмат. Възрастовите групи са три – 5-7 клас, 8-10 клас и 11-12 клас.

Победители във футбола са ОУ „ Д-р Ив. Селимински “ / 5-7 клас/; ППМГ „ Добри Чинтулов “ /8-10клас/и /11-12клас/.




В шампионата по тенис на маса призьорите са - ОУ „ Д-р Ив. Селимински “ - девойки / 5-7 клас/ и ОУ „ Юрий Гагарин – момчета /5-7клас/; НХГ „ Димитър Добрович “ – девойки /8-10клас/ и ПГИ „ Проф. доктор. Д.Табаков “ - юноши /8-10клас/ и /11-12 клас/.


В конкуренцията по шахмат отпред са представителите на ППМГ „ Добри Чинтулов “ /5-7 клас / и /8-10клас/ и ПГИ „ Проф. доктор. Д.Табаков “ /11-12 клас/.

В момента се организира баскетболният шампионат, като срещите се играят в спортна зала „ Васил Левски “.



„ За организацията на деянията оказва помощ учителят по спорт към Детския комплекс Стоян Христов, който се наложи като добър уредник на Ученическите игри “, сподели шефът на ЦПЛР Христо Котов.

Чуйте в аудиото……
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР