Все повече ми прави впечатление, че хората търсят своя смисъл.

...
Все повече ми прави впечатление, че хората търсят своя смисъл.
Коментари Харесай

Валентина Маренова: Все повече хора търсят своя смисъл и цел в живота

Все повече ми прави усещане, че хората търсят своя смисъл. Каква е моята цел в живота, не се усещам задоволен, желая да схвана каква е моята задача. Може би и с прехода на Плутон в новата сила на водолея тези въпроси ще стават все по-чести и хората ще се обръщат към все по-духовните неща. Това разяснява астрологът Валентина Маренова по отношение на тазгодишните астрологични събития в утринния блок " Добро утро, България “ на радио " Фокус “.

Тя прецизира още, че планетата Плутон е знак на трансформацията, която този път ще бъде ориентирана към съзнанието на хората. Промяната ще бъде по-осезаема за хората, които са " крепко стъпили на земята “.

" Добре е да имаме някакъв взор към невидимият свят, който е доста по-голяма част от нашето битие “,каза тя.

Плутон е планета с муден преход, която е знак на груповото и съгласно Маренова ще окаже въздействие и в международен мащаб.

" 2023 за малко ще усетим международни трансформации, тъй като Плутон за малко ще навлезе във водолей от 23 март до 10 юни. Очаква ни някакво разбъркване на политическата система, нали международни водачи или някакви стопански организации ще се разместят пластовете. Може някакви секрети да излязат на повърхността, само че това е единствено едно предвещание за нещо, което ще се случи 2025 година, тъй като тогава Плутон дефинитивно ще премине във водолей “, добави още тя.

Според разбора на астролога все пак 2023 се чака да бъде по-спокойна от миналата, с помощта на няколко фактора.

" Това е към този момент разпадналият се през декември месец аспект Сатурн- квадрат-Уран,борбата сред остарялото и новото,борбата сред това откритият ред, който познаваме всичко, което ни е познато и в което усещаме непоклатимост по този начин или другояче под някаква форма се унищожи и оттук насетне се открива новия модел “, сподели Маренова.

Това, че тази година в китайският хороскоп е годината на заека също оказва удобно въздействие, като въпреки всичко би трябвало да се оглеждаме за заплахите към себе си. Затъмненията през годината ще бъдат единствено 4, което още веднъж, е удобно, счита Маренова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР