Все повече клубове от Висшата лига искат 30 юни да

...
Все повече клубове от Висшата лига искат 30 юни да
Коментари Харесай

Все повече отбори в Англия искат да бъде определен краен срок за завършек на сезона

Все повече клубове от Висшата лига желаят 30 юни да бъде избран като крайния период за довеждане докрай на сегашния сезон от Висшата лига, оповестява Скай Спортс. Причината е, че на тази дата изтичат договорите на много играчи, което значи, че тимовете няма да мога да разчитат на тях отсега нататък.

Днес управлението на Лигата и тимовете ще проведат поредна среща, на която да обсъдят разновидностите за дотъкмяване на акцията в британския хайлайф, като към момента всички клубове са на мнение, че би трябвало да се направи всичко допустимо, с цел да бъдат изиграни оставащите девет кръга от сезона. Някои обаче смятат, че би трябвало да се дефинира и последна дата за тази цел и в случай че тя не бъде изпълнена, то сезонът би трябвало да бъде анулиран.

Ако сезонът продължи и през юли, това би било непочтено за тимовете, които губят част от играчите си, изключително за тези забъркани в борбата за присъединяване в евротурнирите и битката за оцеляване. На днешната среща обаче няма да бъде взето извънредно решение по въпроса. “Срещата ще бъде най-вече за финансовото оцеляване и за това по кое време можем да организираме мачове. За страдание, сезонът към момента може да бъде анулиран, зависейки от наредбите на правителството”, разяснява притежател на клуб от Висшата лига пред Sky Sports.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР