Все по-труден изглежда за нареждане политическият ребус. Всички партии признават,

...
Все по-труден изглежда за нареждане политическият ребус. Всички партии признават,
Коментари Харесай

Коя е възможната формула за редовно правителство?


Все по-труден наподобява за разпореждане политическият ребус. Всички партии признават, че би трябвало постоянно държавно управление, само че и никой не отстъпва. След поръчката на " ", че изрично няма да поддържат кабинет с първия мандат на, от тази си позиция не мърдат и от " ".

От пък не престават да приканват за разговор. Единствената партия, която публично изиска третия мандат е " ". А - са подготвени да приказват с всички за политики.

Коя е вероятната формула за постоянно държавно управление - в търсене на отговора от -СДС отново приканиха партиите за разговор.

„ От 1 месец повтаряме, че идващото държавно управление то следва да бъде подкрепено от доста необятно болшинство в Народното събрание “, сподели Радомир Чолаков, -СДС.

Отговорът на три от политическите сили е изрично " НЕ ". " ", " " и виждат късмет във втория мандат.

„ Демократична България ще се включи в диалозите за втория мандат – мандата на Политическа партия във формата, в който те предложат “, разгласи, " ".

„ Очевидно общоприетите партийни обединения сякаш няма да сработят в този парламент, само че моето персонално мнение е, че може да разсъждаваме над вид като някакъв вид експертно държавно управление или по-скоро програмно “, счита от.

Да приказват за политики, а не за състав на Министерския съвет, желаят от. И не поставят " червени линии ".

Нашите старания са ориентирани да бъде формирано държавно управление и казахме, че ще беседваме с всички, които ни поканят на диалози “, споделя Хамид Хамид,.

Успешната формула, съгласно „ “, е при третия мандат - и то в случай че президентът им го даде на тях.

„ Ако всяка една партия поддържа нашата стратегия, това значи, че има късмет за сформиране на държавно управление с третия мандат, в случай че същия бъде връчен на 4-та политическа мощ “, съобщи Петър Петров, „ “.

От „ “ резервираха безмълвие.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР