Все по-малко хора могат да разберат какво точно целят тези

...
Все по-малко хора могат да разберат какво точно целят тези
Коментари Харесай

Вигенин: Тече едно надлъгване между ГЕРБ и ПП-ДБ, а тяхно правителство би било равнозначно на стабилност

" Все по-малко хора могат да схванат какво тъкмо целят тези две обединения. Тече едно надхитряне сред и ПП-ДБ, което би трябвало да оправдае за какво едната или другата не е могла да направи държавно управление. " Това мнение изрази пред БНР от, който е заместник-председател на Народното събрание.

Трябва да спре " това извъртане към действителния проблем " и " това овъртолване на всички в някакви диалози ", счита Вигенин.

" С това губене на време започваме сами да се слагаме в графата " непотребни ", съобщи той.

Според него " по главните политики, по главните цели тези две обединения са едно и също на процедура ". От позиция на политическата доктрина, сформиране на държавно управление от тези две обединения първо ще даде непоклатимост и второ, едната ще може да управлява другата, посочи заместник-председателят на Народното събрание.

" Обективно видяно, няма по-стабилна и смислена настройка от тази и Политическа партия да работят дружно ", сподели Вигенин.

" Политиката не е математика. Ако някой счита, че може просто да събира едни бройки, да, постоянно има и друга опция, до до каква степен реалистично е това? Ние би трябвало да се допитаме до нашите членове в какви конфигурации бихме взели участие, в случай че бъдем поканени ", изясни още в предаването " Преди всички ".

Коалиция като политически съюз или политическо споразумение сред, и за Вигенин са невъзможни, само че вид експертно, непартийно държавно управление от лица, разпознаваеми в професионалните среди, с избран период и задания " би могло да сработи ".

" Не знам какво значи държавно управление от персони. Всеки български жител е персона. "

Всеки изгубен ден с вероятността да няма държавно управление е изгубен ден за страната, заключи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР