Все по-често започваме да виждаме естествени и пищни дамски форми

...
Все по-често започваме да виждаме естествени и пищни дамски форми
Коментари Харесай

Веси Маринова: „В България има поле за изява и за по-пищните дами“

Все по-често започваме да виждаме естествени и обилни дамски форми на кориците на списанията, даже на стилните сцени.

Ашли Греъм, Джени Рънк, Саффи Карина, Кристъл Рен, Велвет д’Амур са измежду първите международни имена, които със храброст, разсъдък и жанр разрушиха на пух и прахуляк нереалистичните стандарти за хубост и проправиха път за новото потомство модели отвън шаблона.

Днес желая да ви срещнем с edna прелестна българка, която напълно справедливо може да дефилира един до друг с най-успешните plus size модели.*

Веси Маринова е всичко друго, само че не и нормално момиче:

Тя е първата българка с купа „ Мис Плюс Сайз “ за 2021 година. Тя е провокативна, предизвикателна и не се смущава от обектива. Споделя, че българският пазар към момента е преднамерен към по-пищните девойки, само че се надява това да се промени.

Изгледайте видеото към статияте и ще се уверите сами, че тя е свежа, положителна и носи голяма усмивка. От нея можем да научим нещо доста значимо:

Всеки има право да бъде неповторима своя версия и заслужава да се усеща добре в кожата си.
 Сдобри се с тялото си с тези елементарни психически трикове  Сдобри се с тялото си с тези елементарни психически трикове  Сдобри се с тялото си с тези елементарни психически трикове  Сдобри се с тялото си с тези елементарни психически трикове
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР