Все още тече сесията за набиране на обучаеми в Академията

...
Все още тече сесията за набиране на обучаеми в Академията
Коментари Харесай

В Академията на световноизвестния диригент Йордан Камджалов очакват своите талантливи  последователи

Все още тече сесията за набиране на обучаеми в Академията на световноизвестния диригент Йордан Камджалов, оповестяват уредниците от влиятелната академия.  
Желаещите да се допрян до магията на галактическото изкуство, направлявани от Маестрото и други световноизвестни актьори, могат да се запишат на имейла за записване за академията: [email protected].

" Фондация “Йордан Камджалов ” има главното схващане, че Просветата, Културата, Образованието са критерии и гаранция за здравето на всеки един човек, общество и цивилизация. Водени от това схващане, ние се устремяваме към реализацията на идващия ни новаторски план, който е есенция и в същото време връх на всички наши желания – основан на Интердисциплинарен образователен център от нов порядък ". 

Новата културно-просветна конструкция ще бъде водена от знакови педагози с потвърден интернационален принос.

Ето какво написа тези дни свитовноизвестният българин Йордан Камджалов във връзка свое присъединяване в празнично предаване на тв 7/8:

" Част от интернационално приетите педагози в региона на науката и музиката и основоположници на Академия за Човека, споделят своите възгледи за Човека, вдъхновението, капацитета на всеки един от нас, за празника в душата на ученика, избрал пътя на просветата.
Педагози, чиито възпитаници жънат триумфи по целия свят, носители са на стотици награди, медали и оценки. Личности, които ще бъдат част от плеядата звездни ментори в интердисциплинарния образован център Академия за Човека.
В празничното предаване по Телевизия 7/8 беше посетител и Хорът на Музикална лаборатория за Човека с диригент Мая Василева-Четрокова – един от първите планове на фондация „ Йордан Камджалов “, който изследва и осъществя големите и неподозирани благоприятни условия и вероятности пред креативния капацитет на самия Човек ".
 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР