Руската армия нанесе поредните въздушни удари по два от най-големите

...
Руската армия нанесе поредните въздушни удари по два от най-големите
Коментари Харесай

Руски въздушни удари по Харков и Одеса

Руската войска нанесе следващите въздушни удари по два от най-големите градове в Украйна през днешния ден - Харков и Одеса.

Двама души са били убити при попадения на управляеми бомби, а други двама ранени, заяви регионалният губернатор.

Двамата са починали, когато автомобил е бил ударен в село Золохов, където също по този начин е бил изумен и частен дом, заяви губернаторът Олех Синехубов в приложението за известия Teлеграм, съобщи Българска телеграфна агенция. Десет частни жилища също са били развалени, само че не се оповестява за жертви при съветска офанзива против град Харков, съобщи кметът на града Игор Терехов.

В резултат на нощна ракетна офанзива на Одеса представителството на омбудсманда на Върховната Рада на Украйна по правата на индивида в Одеса бе развалено.



В момента офисът работи отдалечено, правят се експертни оценки за нанесените вреди от ракетната офанзива, описа пред Българска телеграфна агенция Мария Попова, представител на омбудсманда на Върховната Рада на Украйна по правата на индивида в Одеска област.

Според Мария Попова, защото по това това време за благополучие в помещението е нямало  служители,  потърпевши няма.

Одеското посланичество на омбудсманда е четвъртото в Украйна, което пострада в резултата на ракетни офанзиви. Преди това вреди са били нанесени в офисите в регионалните центрове в Харков, Виница и Херсон
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР