Главният съдия на Strictly Come Dancing Шърли Балас разкри тайното

...
Главният съдия на Strictly Come Dancing Шърли Балас разкри тайното
Коментари Харесай

Очарователната кралска молба на принц Луис за тайно посещение на Strictly Come Dancing с Кейт Мидълтън

Главният арбитър на Strictly Come Dancing Шърли Балас разкри тайното посещаване на принцесата на Уелс на снимачната площадка на шоуто – и очарователната молба на принц Луис.

Миналата година беше обявено, че Кейт е завела принцеса Шарлот и Луис на неусетно пътешестване до Elstree Studios, с цел да гледат подготовка на емблематичното шоу на BBC, защото всички трио са огромни почитатели на сериала. По това време се сподели, че би трябвало да се срещнат със съдиите, някои от професионалните танцьори, както и водещите Тес Дейли и Клаудия Уинкълман. И наподобява, че Шарлот и Луис са били почерпени с доста специфичен подарък, когато са се отбили на снимачната площадка - и че децата са имали " безспорна топка ".

Говорейки пред The ​​Sun, някогашната професионална танцьорка Шърли изясни: „ Те са [Шарлот и Луис] красиви. Когато ни посетиха, имахме тези корони на снимачната площадка, тъй че взех решение, че би било добра концепция да дадем на дребното момиче корона и му дадох хубава кутия сладкиши. Тогава той сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР