В продължение на десетилетия продължава да се говори за тайна

...
В продължение на десетилетия продължава да се говори за тайна
Коментари Харесай

Ексшефка на Световната банка: Нечовешки същества управляват планетата ни

В продължение на десетилетия продължава да се приказва за загадка организация, контролираща света от сенките. Но едвам когато Карън Худес, някогашен изпълнителен шеф на Световната банка, реши да наруши мълчанието си, светът научи шокиращата истина: тези, които са на власт, не са от тази планета.

Карън Худес има безупречна кариера, като има дипломи по право от университета Йейл и стопанска система от университета в Амстердам. Тя е работила в Световната банка в продължение на 20 години, печелейки почитание и доверие до неочакваното и уволняване през 2007 година

Нейното нарушение за уволнението… изобличаване на корупция на елита и последните равнища на властта.

В един свят, изпълнен със песимизъм, Худес осветли удивително разобличаване: „ Нечовешки същества с продълговати глави и IQ над 150 управляват Ватикана и Световната банка. “ Нейният път към това разобличаване стартира, до момента в който беше юридически консултант в Световната банка.

Худес твърди, че тези извънземни същества, известни като “Homo-Capensis ”, са проникнали в сериозни позиции на властта в продължение на епохи, доста преди Христа. За да поддържа изказванията си, тя показва исторически доказателства, цитирайки удължени черепи и препратки в древноегипетски писмени знаци, които имат злокобна аналогия със съществата, за които приказва.

Разкритията на Худес провокираха международен интерес, привличайки телевизионни мрежи, нетърпеливи да я интервюират. И въпреки всичко тя не беше сама в тези невероятни изказвания. Пол Хелиер, някогашен министър на защитата на Канада, съобщи през 2014 година, че извънземни същества работят непосредствено с държавното управление на Съединените щати.

Заедно те управляват доста ядро от международни институции, обхващащи финанси, големи корпорации и най-много религии.

Според теорията на конспирацията крайната им цел е била да поробят човечеството посредством задължения. Чрез манипулиране на държавни управления, политици и даже медиите, те се стремят да обезпечат големи финансови средства за политическите си акции, като консолидират още повече властта си. Тяхното въздействие доближава даже до развлекателната и медийната промишленост, което прави съвсем невероятно истината да изплува, като отвличат вниманието на масите.

Най-важните институции в света, наподобява, работят само в полза на този прикрит хайлайф. Откровенията на Худес се трансфораха в следващото зрънце в пясъчния часовник, отброяващ досега, в който обществото ще се разсъни за действителността. Конспирацията Homo-Capensis изплува от сенките, предизвиквайки основите на света, който познаваме.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР