Група от предполагаеми сиамски близначки, които споделят една вагина, разкриха

...
Група от предполагаеми сиамски близначки, които споделят една вагина, разкриха
Коментари Харесай

„Ние сме сиамски близначки – едната от нас е лесбийка, а другата е хетеросексуален`

Група от хипотетични сиамски близначки, които споделят една вагина, разкриха за своя „ неуместен “ полов живот. 19-годишните сестри, известни единствено като Миа и Лия от съображения за дискретност, се обърнаха към обществените медии, с цел да опишат в детайли за половата си ориентировка и по какъв начин подхождат към секса, когато едната е привлечена от мъже, а другата от дами.

Миа и Лиа взеха решение да споделят историята си, откакто беше разкрито, че сиамската близначка Аби Хенсел скрито се омъжи за гаджето си Джош Боулинг, на 33 година, през 2021 година По време на Reddit AMA (Попитайте ме всичко), Миа и Лиа дадоха отговор на въпроси по отношение на техните полов живот, разкривайки интимни детайлности, в това число това, че към този момент не мастурбират, тъй като е прекомерно „ неловко “ за тях.

Започвайки обявата, близнаците споделиха: „ Ние сме свързани в корема, тъй че два разнообразни мозъка, две сърца, четири бели дроба (съответно левият и десният ни дроб са някак слети, тъй че наподобяват повече на 3-ти бял дроб, о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР