Сега британците трябва да пръскат повече от половината от чека

...
Сега британците трябва да пръскат повече от половината от чека
Коментари Харесай

Интерактивна карта разкрива кой район харчи по-голямата част от чека си за наем - проверете пощенския си код

Сега британците би трябвало да пръскат повече от половината от чека си единствено за наем, защото заплатите не съумяват да се оправят с растящите цени.

Средно наемането на жилище в Обединеното кралство коства £1246 на месец до март 2024 година, което е 9,1% нарастване в съпоставяне със същия интервал от предходната година. Всъщност това е с повече от една трета по-висока цена за наем през днешния ден, в сравнение с преди близо десетилетие с колосалното нарастване от 34,8 % от март 2015 година, когато междинната такса за наем беше единствено £924 на месец.

Вие можете да видите по какъв начин достъпността на наема се е трансформирала с времето във вашия район, както и в други елементи на страната, като употребявате нашата интерактивна карта:

Докато наемът продължава да пълзи нагоре, междинният чиновник на цялостен работен ден е спечелил почти £27 825 предходната година след приспадане на налога и националното обезпечаване. Въпреки че това е нарастване с 23,1 % по отношение на 2014 година, когато междинното възнаграждение за у дома на пъле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР