Все още не можете да отслабнете въпреки тренировките? Ето няколко

...
Все още не можете да отслабнете въпреки тренировките? Ето няколко
Коментари Харесай

5 причини, поради които не отслабвате въпреки, че почти не ядете и тренирате много

Все още не можете да отслабнете макар тренировките? Ето няколко основателни  аргументи, с помощта на които напъните ви за физическа интензивност може да не реализиран мечтаните резултати.

1. Не спите задоволително

По-малко евентуално е да упражнявате или да ходите на фитнес, в случай че сте лишени от сън.

Безсънието може да ви остави физически гладни поради два хормона: Грелин и Лептин. Първият дава сигнал за апетит, а лептина е виновен за прекъсването му. L ак секретите на лептин, дължащи се на неналичието на сън, могат да забавят метаболизма и ще ви оставят с непрекъснато възприятие на апетит.

2. Не вършиме верния избор на диета

Постоянното преяждане с нездравословна храна през уикенда може да навреди на задачите ви за намаляване. Изследванията демонстрират, че единствено упражненията не могат да допринесат за забележителна загуба на тегло без задоволително промени в диетата.

3. Вие не контролирате приема на калории

Повечето хора, които изпитват усложнения в отслабването, просто поемат прекалено много калории. Важен фактор за отслабването е какъв брой калории приемате по отношение на количеството изгорени калории.

4. Не пиете задоволително вода

Пиенето на чаша вода преди хранене може да бъде от изгода за отслабването. Затова направете по този начин, че да пиете доста вода денем.

5. Прекалявате с тренировките

Една от главните аргументи, заради които изгарянето на калории посредством извършения към момента не може да докара до събаряне на килограми, се дължи на пресилване или възбуденост на тялото ви. Ако упражнявате прекомерно интензивно всекидневно, в тялото ви има остатък от възбуденост. Цялата спомагателна възбуденост ви кара да наддавате повече, в сравнение с да отслабвате.

6. Осъзнайте скоростта  на метаболизма си

Вашата метаболитна норма неподвижен дефинира броя на изгорените калории от всички действия, които правите за 24 часа. Познаването на вашия метаболитен % неподвижен ще ви разреши да изчислите действителното количество калории, от което се нуждаете за ден. След това можете да създадете калориен или енергиен недостиг, като коригирате приема на храна с количеството извършения, които поемате в даден ден. 

Важно е да се означи, че тази тактика може да бъде контрапродуктивна за опитите ви за намаляване, в случай че не съумеете да дадете на тялото си минималното на ден количество калории. Такива дефицити ще го принудят да премине в режим на предпазване и ще изгаря по-малко сила, като по този метод ще отхвърли всички опити за намаляване.

 7. Имате други здравословни проблеми

Има някои медицински положения, които могат да доведат до увеличение на тежестта и да затруднят доста отслабването. Те включват хипотиреоидизъм, синдром на поликистозни яйчници и сънна апнея. Някои медикаменти също са способни да затруднят загубата на тегло или даже да причинят наддаване.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР