Все още не е ясно бъдещето на Пауло Дибала. Множество

...
Все още не е ясно бъдещето на Пауло Дибала. Множество
Коментари Харесай

Тоти опитва да убеди Дибала за трансфер в Рома

Все още не е ясно бъдещето на Пауло Дибала. Множество информации пращат аржентинеца в посока Интер, само че от Рома също не са се отказали да се борят за подписа на нападателя. Дибала, който нощес се разписа при успеха на своята татковина против Италия на „ Уембли “ е състезател на Ювентус, само че договорът му изтича на 30 юни и той ще стане свободен сътрудник.

Лично Франческо Тоти се е срещнал с 28-годишния футболист, с цел да го убеди да дойде на „ Олимпико “. Легендата на „ вълците “ призна, че доста би се радвал, в случай че спомогне за възможен трансфер на левичаря в Рома.

„ Наистина разговарях с Пауло и му обясних по какъв начин стоят нещата. За страдание, не всичко зависи от него, само че мисля, че той доста добре разбра посланието. Ще е отлично футболист от такава големина да играе в Рома и смятам, че той може да помогне доста на тима. Не мога да подсигурявам нищо, единственото, което бих споделил е, че се срещнахме и разговаряхме. Говорихме по много тематики, а дали Пауло Дибала ще бъде част от Рома ще ни покаже времето “, разяснява Тоти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР