Все още има голям риск от животозастрашаваща инфекция при пациента,

...
Все още има голям риск от животозастрашаваща инфекция при пациента,
Коментари Харесай

Има риск за живота на брутално насиления с компресор работник

Все още има огромен риск от животозастрашаваща зараза при пациента, опериран по неотложност в Ямболската болница след брутална подигравка с него в локален цех, оповестява

Пред кореспондент на изданието хирургът доцент Добромир Сотиров, оперирал 31-годишния служащ, сподели, че пациентът ще остане в отделението по реанимация за наблюдаване, защото в резултат на случая има риск от развиване на зараза. Към момента положението му е нормализирано.

" Пациентът постъпи в болничното заведение сутринта на 20 юни с разкъсвания в региона на ректума, породени от компресор със сбит въздух, и с перитонит. В рамките на 2-3 часа от постъпването си беше опериран. Направихме каквото би трябвало, само че дали ще се възвърне изцяло или ще има трайни увреждания е рано да се каже. Зависи по какъв начин ще се оправи организмът му, само че става дума за пневматична баротравма. От значение е какво количество газ е вкарано, дебита, за какъв брой време ", разяснява доцент Сотиров.

От районната прокуратура в Ямбол обясниха, че към момента чакат материалите по делото, които били в полицията. Едва откакто се срещнем с тях ще мога да ви отговоря на въпросите, сподели районният прокурор на Ямбол Мина Грънчарова. " 24 часа " попита дали причинителят е арестуван, повдигнато ли му е обвиняване и ще желае ли държавното обвиняване най-тежката мярка за неотклонение.

Прокуратурата в Ямбол даде обещание публично изказване по-късно през днешния ден.

31-годишният служащ пострада по време на нощна промяна в частен цех в града. По първични данни сред него и различен служащ - и двамата от ромски генезис, избухнал скандал. Пострадалият е бил нападнат с револвер от компресор със сбит въздух, който му бил натикан в ануса.

" Това е жестока подигравка, да го надуят като агне, чак му е разкъсан спортният екип. Вулгарно и брутално е ", разяснява братът на потърпевшия пред една от националните малките екрани по-рано през днешния ден.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР