Времето ще остане слънчево, топло и приятно за сезона, но

...
Времето ще остане слънчево, топло и приятно за сезона, но
Коментари Харесай

Циганското лято продължава с пълна сила, но от понеделник...

Времето ще остане слънчево, топло и прелестно за сезона, само че единствено до неделя. От понеделник, още следобяд, ще се утежни. Ще се образува средиземноморски циклон, който ще окаже въздействие на времето на целия Балкански полуостров до четвъртък, сочи средносрочната прогноза. Следващата седмица ни чака нов припадък на есента . Над цялата страна ще бъде облачно . Температурите най-много на запад ще се намалят - към 8-12 градуса, ще има вятър , чакат се и превалявания , които ще бъдат главно в южните региони на страната във вторник и сряда най-много.

В югоизточните елементи на страната времето също ще се утежни, само че там температурите ще бъдат по-високи.

В по-високите елементи на планините се чакат и снеговалежи .

Този развой ще продължи до сряда, в четвъртък този циклон ще бъде концентриран южно и времето последователно ще стартира да се усъвършенства.

До края на месеца още веднъж ни чака хубаво време със слънце , само че температурите към този момент ще бъдат много по-ниски от тези, които имахме тази и предната седмица.

Какво ще е времето по дни и часове към този момент може да видите в най-новата графа на БЛИЦ, в която ще ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР