Времето се захлажда, но това не означава, че не трябва

...
Времето се захлажда, но това не означава, че не трябва
Коментари Харесай

5 супер храните за здрав имунитет през есента

Времето се захлажда, само че това не значи, че не би трябвало да се стараем да изглеждаме добре и да бъдем здраве. Есента е времето, в което с нас се случват разнообразни процеси, пада имунитета, започваме да страдаме от косопада, ноктите стават чупливи, а кожата не еластична. Ние можем да направляваме всичко това и да бъдем добре готови за зимата, с помощта на някои суперхрани. Foodpanda, подбра храните, които да хапваме, с цел да бъдем здрави и красиви през есента.
Джинджифил
Това е доста мощен имуностимулант, а и подкрепя топенето на мазнините. Приготвяйте го на чай или като фалшификация към месо, ориз или картофи.
Круши
Сладкият и апетитен усет прави този плод прелестен за консумация. Добър източник е на витамин С. Подходящи са да се употребяват като десерт, към салата, печени или като добавка към ядене.
Карфиол
Сладкият и лек усет е съвършен за есенни ястия. Консумацията му предотвратява ракови съединения. Подходящ е за салата или пюриран за гарнитура, сумите също са доста вкусни.
Тиква
Сладкият усет и влажна текстура я вършат идеална за пици, торти и даже пудинг. Богата е на калии и витамин В. Едни от най-хубавите способи да се хапва е печена с мед и орехи.
Ряпа
Чудесна опция на репичките и зелето. Корените са добър източник на витамин Ц, а листата на витамин А, К и фолиева киселина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР