Времето не се мени, но точността на неговото отмерване става

...
Времето не се мени, но точността на неговото отмерване става
Коментари Харесай

Tissot добави технология за още по-прецизно отмерване на времето

Времето не се мени, само че точността на неговото отмерване става все по-голяма благодарение на новите технологии. Голямото предизвикателство е софтуерната точност да стане налична и точно такава цел си слага новаторът в сегмента на наличния разкош при часовниците, швейцарският производител Tissot с софтуерно обновената си сбирка  Tissot Ballade.

Въпреки че сбирката е една от класиките на Tissot, компанията я издига на ново ниво като вкарва за първи път в историята на марката изцяло нова технология, която по едно и също време подсигурява по-прецизна работа и по-дълъг живот.

„ Започнали сме от пясъчния часовник, а през днешния ден загряваме пясъка и произвеждаме силиконови балансови спирали за туптящото сърце на часовника. Свойствата на силокона го вършат по-устойчив и по- неизменчив, което разрешава по-голяма точност и подсигурява дълъг живот. ", споделят майсторите на наличния разкош от Tissot. Неподвластен на времето е и дизайнът на Tissot Ballade, който може да се откри и в София, в представителните магазини на марката от веригата „ Juliany ”. Съвсем неотдавна веригата отвори най-новия си магазин и в The Mall, на столичния улевард „ Цариградско шосе “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР