Временно движението на тежкотоварни автомобили по АМ Струма при 16-ти

...
Временно движението на тежкотоварни автомобили по АМ Струма при 16-ти
Коментари Харесай

Срути се подпорна стена на АМ „Струма“, движението е затруднено

Временно придвижването на тежкотоварни коли по Автомагистрала „ Струма " при 16-ти км, в платното за София, се реализира в изпреварващата лента заради авариране на подпорна стена, оповестиха от АПИ. Има тапи по пътя за София през Драгичево, потвърдиха за  
 струма Булфото
Образувала се е огромна колона от коли преди пътен възел Даскалово посока София.Обходният маршрут за леките коли е от пътен възел „ Даскалово “, път I-1 Перник – Владая – София, както и през Мало Бучино. За облекчение на напредването по пътя  София - Перник през Владая е проведено реверсивно придвижване, което ще остане и през нощта, допълват от АПИ.
 струма АПИ

Тежкотоварните коли в посока София минават по Автомагистрала „ Струма " при 16-ти км единствено в изпреварващата лента.  
Предполага се, че от дъждовете са комрометирани два от сегментите на подпорната стена. П редприети са краткотрайни дейности по изкопаване на земните маси до статабилна основа. След изкопаването на преовлажнените земни маси ще бъдат направени отводнителни окопи над засегнатия сектор и дренажни ребра по продължение на откоса.

В дългогодишен проект ще бъде предоставено правенето на механически план за възобновяване на отводняването и подсилване на стените в сектора при 16-ти км в посока София. Целта е дейностите да се изпълнят в сегашния строителен сезон.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР