Временният старши треньор на Левски Елин Топузаков изрази задоволството си

...
Временният старши треньор на Левски Елин Топузаков изрази задоволството си
Коментари Харесай

Елин Топузаков: Превъзходжахме Арда, за Левски е важно да показва качествата си в Европа

Временният старши треньор на Левски Елин Топузаков изрази задоволството си след триумфа с 2:0 против Арда Кърджали, което обезпечи на неговия отбор място в Лигата на конференциите през идващия сезон.

Минути след края на срещата Топузаков изрази мнение, че " сините " са надиграли своя противник във всяко едно отношение и изцяло са заслужили мястото си в Европа.

" Превъзхождахме Арда и в двете етапи на играта, само че пропиляхме много положения с лека ръка. Имаше и пет минути, в които ни притиснаха, само че след първия гол заиграхме по-освободено ", стартира Топузаков.

" Бяхме по-добри във всяко едно отношение и заслугата е напълно на футболистите. Свършиха си съвършено работата. Те демонстрираха, че заслужават да играят в Европа, даже през бараж. Днес съм удовлетворен във всяко едно отношение - и от успеха, и от тактическата дисциплинираност ", добави още той.

Бившият футболист на " сините " акцентира и какъв брой е било належащо за Левски да играе в европейските клубни шампионати:

" За Левски е значимо да демонстрира качествата си в Европа, а и да не забравяме финансовата помощ. Утешителна премия, тъй като през сезона изпуснахме много точки и в един миг нямаше по какъв начин да се борим за по-горно място. Каквото заслужихме, това получихме в края на сезона ", показа Топчо.

Накрая краткотрайният треньор на Левски изрази подготвеност още веднъж да помогне на отбора в тази ситуация, че той има потребност от него, тъй като Топузаков дължи триумфите си точно на този клуб.

" Аз съм рожба и дете на Левски. Готов съм да се отзова във всеки миг, без значение какъв брой е напечено. Няма какво повече да кажа, дано управлението да реши ", приключи Елин Топузаков.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР