Временният наставник на ЦСКА-София Даниел Моралес коментира победата на своя

...
Временният наставник на ЦСКА-София Даниел Моралес коментира победата на своя
Коментари Харесай

Моралес: Трудна победа, не знам докога ще мога да водя отбора

Временният ментор на ЦСКА-София Даниел Моралес разяснява успеха на своя отбор над Царско село в мач от 11-ия кръг на efbet Лига. " Червените " се постановиха с 1:0, а Моралес остана удовлетворен от успеха на своя отбор.

" Доста сложна победа, значимо беше тимът да се освободи от тая тежест, че 6 мача нямахме триумф. Хубаво е, че влязохме по-концентрирани, само че бе сложен мач против добър противник.

Когато започнахме да вършим това, което обсъждахме, се получиха нещата. Когато играхме по широчина, по фланга и тъкмо оттова успяхме да вкараме. Щом има обстановка за чист гол, има и неточност. Грешката се стартира от офанзивата. Не може да се губи топка в нахлуване и след това след 3 секунди да има обстановка пред нашата врата. Това е неточност на целия тим.

Всяка жертва е огромна загуба за ЦСКА. Не съм се видял още с медицинския щаб, не знам какво е положението на Занев и Жеферсон.

Много е значима успеха, няма значение дали ще е по сложния метод. Не може да мислим, че по-напред ще е по-лесно. Всеки тим се хвърля на 150% против нас. Трябва да работим още повече, с цел да се получават нещата.

Знаем, че няма да ни е елементарно против Йънг Бойс, само че когато се приказва за Лига Европа, това е една спомагателна мотивация за тези момчета. Настройката е друга, равнището е друго. Всеки би трябвало да си направи сметката. Един играч е задължен да играе на всички места еднообразно, само че от време на време това не зависи от него. Когато отиваш на такива огромни игрища, автоматизирано се мотивираш.

Ние сме ЦСКА, обикновено е да има спекулации. Не знам докога ще мога да повеждам тима, когато пристигна другият треньор, няма никакъв проблем. Благодарен съм, че имам опция аз да повеждам този отбор към този момент ", съобщи Моралес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР