Временният наставник на Ботев Пловдив Стефан Стоянов бе изключително емоционален,

...
Временният наставник на Ботев Пловдив Стефан Стоянов бе изключително емоционален,
Коментари Харесай

Стефан Стоянов: Емоцията е неописуема, без думи съм

Временният ментор на Ботев Пловдив Стефан Стоянов бе извънредно прочувствен, без значение, че неговият тим загуби от Арда с 0:3 в мач от 35-я кръг на efbet Лига.

" Мисля, че направихме положителни тренировки. Футболистите упражняваха, тъй като знаеха, че ще имат професионален мач. Доволен съм от тях. Достатъчно постоянно приказвам по-дълго, в този момент единствено ще кажа – без думи. Чисто футболно не ни се получиха добре нещата, само че оставам без думи сега от тази страст от почитателите ", стартира Стоянов.

" Всеки мач беше друг, имахме поредност от загуби, само че успяхме да пренаредим състава, дадохме малко мотивация и с малко повече шанс можеше и победа да имаме. Тук беше допиране на младите момчета до същинския футбол ", добави наставникът на Ботев.

" Остава отрицателен усет, че нямаме победа, само че да се надяваме от новия сезон нещата да са, както би трябвало. Футболистите са израснали много години тук. Подкрепата беше чудесна, ще видят, че не е ужасно. Не е елементарно да излезеш самичък. Трябва да има хора, които да поддържат играчите. Ще се мине по този път, само че това е огромен бонус за играчите. Не знам за бъдещето ми. Сега мисля за децата ми ", приключи Стефан Стоянов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР