Временният мениджър на Челси Франк Лампард загуби и четвъртия си

...
Временният мениджър на Челси Франк Лампард загуби и четвъртия си
Коментари Харесай

Лампард: Създадохме положения, но не ги използвахме

Временният управител на Челси Франк Лампард загуби и четвъртия си мач отпред на отбора. “Сините ” отстъпиха с 0:2 на Реал Мадрид в реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига и напуснаха шампионата. В три от тези дуели лондончани въобще не съумяха да се разпишат. 

“Играхме в действителност добре в продължение на 60 минути. Създадохме положения, само че не ги реализирахме. Не желая да лаская доста футболистите, само че се видя забележителен напредък спрямо предходния мач ”, разяснява Лампард. 

“Челси е стигал и по-напред в Шампионската лига. Искам футболистите да запомнят днешното чувство. Те играят за клуб, в който се желае постоянно да се раздават на максимума на опциите си. Няма да върша услуги на никого. Всеки би трябвало да се потвърждава. Няма да смъкваме летвата ”, сподели още някогашният халф. 

Срещу Реал Мадрид Челси не вкара гол в двата мача от елиминациите на Шампионската лига за първи път от 2005 година, когато отпадна на полуфиналите от Ливърпул след две провали с по 0:1. Тогава Лампард беше част от състава на “сините ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР