“Времената винаги са били смутни, но този път са смутни

...
“Времената винаги са били смутни, но този път са смутни
Коментари Харесай

Рашидов с поклон до земята в чест на бащицата Борисов: Хората с яйцата влезли във властта

“Времената постоянно са били смутни, само че този път са смутни плюс детски. Не може от улицата, хвърляйки яйца, да се ръководи една страна “, уточни Рашидов пред bTV.

“Преживяхме инфантилизъм. Политиката е сериозна специалност. Управлението на един народ и една страна е тежка специалност. Това ми е детска градина. Може да са млади, само че мъдростта ръководи една страна. Хората от улицата с яйцата непосредствено влязоха в управлението”, добави той.

Рашидов заприказва за баланс при владеенето на инфлацията по времето на “неговия министър председател Борисов”, само че не отговори на напомнянето, че въпреки всичко времената са радикално разнообразни - война, международна инфлация. Светът бил в криза, да. Но ние сме били изпуснали поради детското ръководство.

“Всички желаеме България да е добре. За страдание се получи две години изгубено време за българския народ “, сподели още Вежди Рашидов.

По думите му няма нова коалиция сега в Народното събрание, а има просто нови позиции. Според него ще се стигне до избори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР