Време е всеки един от нас да запретне ръкави, да

...
Време е всеки един от нас да запретне ръкави, да
Коментари Харесай

Кирил Петков и ген. Атанас Атанасов в Шумен: Да запретнем ръкави заедно

„ Време е всеки един от нас да запретне ръкави, да застанем един до друг дружно и да създадем онази България, в която всеки жител има право на естествен европейски живот. Всеки глас повече е един компромис по-малко. Има по какъв начин! “

Този апел насочи в Шумен съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ (ПП) Кирил Петков. Той приказва пред цялостната зала на Драматично-кукления спектакъл „ Васил Друмев “, застанал паралелно до съпредседателя на „ Демократична България “ (ДБ) ген. Атанас Атанасов.

" Закриваме акция с увереността, че ще сме първа политическа мощ. Щe поставим всички нужни старания да бъде направено държавно управление, България да излезе от политическата рецесия и да бъде прекратено едноличното ръководство на Румен Радев. Всеки глас ще е значим, с цел да може в България да има естествен европейски живот “, съобщи пред множеството ген. Атанасов.

Кирил Петков и Атанас Атанасов избраха региона-люлка на българската страна, с цел да закрият дружно предизборната акция на коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) за Северна България. Към събитието се причислиха също последователи на обединението от районите на Разград и Търговище.

Публиката стана на крайници при осъществяването на химна на Шумен „ Оттука стартира България “ и посрещна претендентите за народни представители на ПП-ДБ от 30 МИР – Шумен.

„ От Шумен е почнала България. Сега желаеме отсам да се развие и обединяването сред всички, които желаят да видят страната ни същинска европейска страна “, акцентира лидерът на листата акад. Николай Денков. Тогава децата ни ще се върнат вкъщи. „ Те желаят да се върнат! Но желаят да се върнат в една подредена България, в която да основат фамилии, да изпратят децата си в положителни учебни заведения, които дават качествено образование; да не се тормозят от здравословни проблеми, тъй като здравната грижа е качествена; да не губят време в борби с администрацията. Такава България би трябвало да им предложим, с цел да се върнат! И ние можем да го създадем! ИМА КАК! “, сподели почетната гражданка на Шумен и претендент за депутат от ПП-ДБ Бисерка Йовчева.

„ Показахме, че има по какъв начин единствено за 164 работни дни едно демократично държавно управление да изведе България отпред в три ранглисти по растеж в Европейския съюз - на износа, на индустриалното произвеждане и на приходите. Има по какъв начин да реализираме и повече правдивост, налично опазване на здравето и качествено обучение за всеки. Просто би трябвало да изберем да го създадем на 2 април с номер 12 “, прикани и Лена Бориславова – член на Изпълнителния съвет на „ Продължаваме промяната “ и претендент за депутат в 24 многомандатен изборен регион - София. „ Трябва да повярваме, че зависи от всеки един от нас да желаяме повече, да чакаме повече, да живеем в ярко европейско бъдеще, тъй като има по какъв начин! “, приключи изявлението си тя.

Присъстващите в залата на театъра се любуваха на надарените осъществявания на певицата Полина Младенова и на танцьорите от фолклорен танцов отбор „ Пъргавелче “ с хореограф Роза Чанова.

Лидерите на обединението Кирил Петков и ген. Атанас Атанасов продължиха диалозите с хората в неофициална конюнктура дълго след края на формалната стратегия.

 2023-04-02_Izbori.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР