Връзката на Тита и ММА боеца Недко Николов е една

...
Връзката на Тита и ММА боеца Недко Николов е една
Коментари Харесай

Тита готова за нова стъпка във връзката си, певицата - първа на Недко! Задава ли се сватба?

Връзката на Тита и ММА боеца Недко Николов е една от най-обсъжданите у нас. Но знаете ли, че връзката на здравеняка е първата му въобще? Именно това показа тя в изявление.

" Живеем дружно от първия ден, неразделни сме и се разбираме, много накланя везните за по-сериозни неща ", отговори тя на въпроса дали двамата възнамеряват брак и женитба пред " България през днешния ден ".

Виж още: Ах, тази Ксения! Коя е красивата брачна половинка на Андрей от " Игри на волята " и с какво се занимава 

Въпреки че двамата са известни, дейни и много привлекателни, ревнивост сред тях нямало. " Той знае, че има красива жена. Както и аз знам, че той е прекрасен мъж. Какво по-хубаво от това? Важното е да си имаме доверие ", съобщи тя.

Иначе, става известно, двамата се познават от години, само че в никакъв случай не са гледали един на различен по " този " метод. Е, както се споделя, ориста е имала други проекти и двамата са дружно от над година. Всъщност за връзката им се знаеше още в края на лятото на 2020 година, само че двамата официализираха връзките си през октомври предходната година, когато разгласиха и първата си обща фотография дружно.

" Не слушайте хората какво приказват. Бъдете щастливи. Това е смисълът на живота ", написа тогава тя под въпросното фото, като и заключи мненията под него. Е, очевидно в действителност не желае да слуша какво приказват хората.

Виж още: Екзотиката ѝ отива: Диона замязя на участничка от " Игри на волята ", пръска със сексапил 

Впрочем, точно връзката на Тита с Недко е нещото, което най-вече поляризира почитателите на певицата. Докато едни се радват за любимката си, че е щастлива и влюбена, то други са уверени, че Недко има недобро въздействие върху кариерата на половинката си.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР