Връзката между родители, ученици, администрация трябва да стане по-силна, за

...
Връзката между родители, ученици, администрация трябва да стане по-силна, за
Коментари Харесай

Млад учител: Имаме нужда от подкрепа и от родителите, не само от учениците

„ Връзката сред родители, възпитаници, администрация би трябвало да стане по-силна, с цел да могат да си поддържат връзка трите съществени звена. Голяма част от процеса е обвързван с ученето от у дома от самите родители. “

Това сподели в студиото на „ Добро утро, Европа “ Здравко Кръстев – учител по музика.
Аз като преподавател бих могъл да кажа, че учителите имат потребност от поддръжка освен от възпитаници, само че и от родителите. Понякога това отсъства, само че е хубаво да я има от самото начало.
Според младия преподавател в преподаването може да бъдат по-застъпени интерактивните способи, както и да се даде по-голяма независимост на учителите по музика.

„ Някои сътрудници споделят, че им е мъчно преподаването. Опитвам се да направя уроците оптимално по-интересни “, уточни Кръстев.

Той призна, че му е мъчно да бъде прекомерно непоколебим и придирчив, макар че децата имат потребност от това. „ Опитвам се да намирам салдото “, добави той.

„ Бих привлякъл повече млади учители, които да донесат повече тонус и смяна със своята сила, защото учениците се усещат по-близки и другарски настроени с преподавателя, когато той е по-млад “, сподели още младият преподавател.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР