Вратите на Холивуд са постоянно отворени – някои си тръгват,

...
Вратите на Холивуд са постоянно отворени – някои си тръгват,
Коментари Харесай

След Холивуд: Какво работят бившите звезди?

Вратите на Холивуд са непрекъснато отворени – някои си потеглят, а на тяхно място незабавно идват нови звезди. Днес обаче ще обърнем внимание на първата категория – звездите, които са напуснали света на известните. Те са се посветили на по-обикновен живот и, несъмнено, напълно естествени специалности. Ето с какво се занимават част от „ бившите” звезди.

Камерън Диас

Камерън Диас имаше много сполучлива актьорска кариера, появявайки се във филми като „ Маската”, „ Ангелите на Чарли”, „ Шрек” и доста други. През 2017 година тя разгласи, че се отдръпва от актьорството и сътвори компания за органично вино, наречена Avaline.
Чък Норис

Чък Норис бе прочут артист и екшън звезда, а също и интернет сензация. Към днешна дата той се е посветил на фондация, наречена Kickstart Kids, която преподава на учениците полезности за създаване на темперамент посредством карате.


Франки Мюниц

Франки Мюниц беше във всеки един известен тийн филм при започване на 2000-те, като „ Big Fat Liar”, само че най-добре го познаваме от телевизионния сериал Malcolm in the Middle. Очевидно актьорската кариера не е била неговото самопризнание и той стартира да свири на барабани в група на име Kingsfoil. Към днешна дата той се състезава с коли за Jensen Motorsport.


Сара Мишел Гелар

Сара Мишел Гелар беше много известна, когато играеше основната роля в „ Бъфи, килърката на вампири”. Сега тя е сполучлива бизнесдама - има компания, наречена Foodstirs, и работи по издаването на готварска книга.


Vanilla Ice

Vanilla Ice беше извънредно известен рапър през 90-те, прочут с хитовата си ария „ Ice Ice Baby “. Когато музикалната му кариера стартира да залязва, той се преориентира в областта на недвижимите парцели. Днес той прави поправки на къщи за облага и има шоу в мрежата вид „ Направи си самичък “, наречено The Vanilla Ice Project.


Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР