Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни не е бил изненадан от

...
Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни не е бил изненадан от
Коментари Харесай

Шчесни: Роналдо ми подсказа за дузпата, но аз вече знаех как Игуин ще бие

Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни не е бил сюрпризиран от метода на осъществяване на дузпата от Гонсало Игуаин и затова е имал шанса да избави удара. Полякът отрази изстрела на нападателя на Милан по време на дербито от Серия “А”, като това се оказа основен миг за триумфа с 2:0 на “Сан Сиро”. Наказателният удар беше през първото полувреме при 1:0 за Юве.

“Двамата с Гонсало се познаваме доста добре - съобщи Шчесни. - Бях наясно, че Игуаин шутира мощно и ниско и имах шанс, че нещата се развиха тъкмо по този начин.”

Преди осъществяването на изстрела Кристиано Роналдо прошепна нещо в ухото на вратаря. “Той ми сподели да потегли по-рано, тъй като Пипита има навика да стреля мощно, само че както загатнах, аз това към този момент го знаех”, добави Шчесни.
 Милан - Ювентус 0:2 @@@

Той добави, че му е малко скучно с тази отбрана пред него. “Не е елементарно да заместиш Джанлуиджи Буфон, само че пък с такива бранители рядко позволяваме голове. Даже става по-тежко за такива като мен, тъй като при такива случаи все по-рядко се постанова да се намесваме и е нужно да сме концетрирани. По-лесно е да би трябвало да правиш избавяне на всеки 10 минути, само че пък не се оплаквам”, приключи стражът на “бианконерите”. Серия А 12 кръг, неделя 11 ноември  Милан 0:2краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР