Вратарят на вече може да се похвали с още едно

...
Вратарят на вече може да се похвали с още едно
Коментари Харесай

Нойер изравни рекорд на Оливер Кан

Вратарят на към този момент може да се похвали с още едно значимо достижение. В дуела против (1:0) той изравни върха на Оливер Кан за най-вече " сухи мрежи " в Бундеслигата. И двамата не са допускали гол в 196 мача в елитната немска дивизия.

В снощното баварско дерби домакините от Аугсбург пропуснаха дузпа и това оказа помощ на Нойер да повтори достижението на Кан. През сегашния сезон това беше едвам трети мач, в който Нойер не позволява гол.

196 weiße Westen! spielt in der zum 196. Mal zu null und stellt damit den Rekord von ein.
— FC Bayern München (@FCBayern) " Имаме 39 точки и сме преди всичко. Беше значимо да се върнем към успехите след няколкото слаби мача. Със сигурност ще проучваме представянето си и идващия път ще играем по-добре ", съобщи наставникът на Байерн.

" Искаме да преобладаваме по 90 минути. Така, както го правехме преди почивката. Тогава можехме да вкараме още голове и да решим всичко. През второто полувреме започнахме да позволяваме много неточности. Целта ни остава непроменена. Искаме постоянно да сме на върха ", добави Флик. Бундеслига 17 кръг, сряда 20 януари  Аугсбург 0:1краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР