Вратарят на ЦСКА Георги Китанов бе категоричен, че тимът му

...
Вратарят на ЦСКА Георги Китанов бе категоричен, че тимът му
Коментари Харесай

Георги Китанов: Купата е важна за нас, искаме да я спечелим

Вратарят на ЦСКА Георги Китанов бе безапелационен, че отборът му не е подценил Ботев Враца в днешния осминафинален конфликт, извоюван от „ алените “ мъчно с 3:1. Гостите от Враца поведоха в резултата, само че през втората част „ армейците “ стигнаха до скъпия триумф.

Китанов показа, че трофеят в шампионата е цел за ЦСКА.

45 минути стигнаха на ЦСКА да обърне Ботев

„ Да, сложен мач. За нас е значимо, че продължаваме в идващия кръг. Успяхме да покажем темперамент и да обърнем мача, макар че не влязохме добре в него. В последна сметка значимото е, че всичко свърши добре за нас “, разяснява вратарят.

„ Не считам, че сме подценили Ботев Враца, тъй като този шампионат е значим за нас и желаеме да го спечелим. Може би тези неточности се получиха от прибързаност. За благополучие не съумяха да ни вкарат втори гол при удара в гредата “, добави той.

„ Важно е във всеки един мач да демонстрираме добра игра, а освен в мачовете за Купата. Смятам, че няма човек в тима, който да не желае да играе добре. Всеки се стреми да дава най-хубавото от себе си. Така ще дойдат и резултатите, които имахме преди. Не считам, че сме неуверени “, сподели още Георги Китанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР