Вратарят на ЦСКА- Димитър Евтимов, говори след пристигането на червените

...
Вратарят на ЦСКА- Димитър Евтимов, говори след пристигането на червените
Коментари Харесай

Евтимов: Имаме качествата и футболистите, които да помогнат ЦСКА да стане шампион

Вратарят на ЦСКА- Димитър Евтимов, приказва след идването на " алените " от Австрия. Той е на мнение, че тимът има всички нужни качества, с помощта на които да завоюва купата през новия сезон.

" Видяхте, че в контролите, които изиграхме, демонстрираме доста положително лице. Особено първите два мача, когато бяхме по-свежи. Показахме, че имаме качествата и футболистите, които да оказват помощ ЦСКА да стане първенец. Доста потребен лагер.

Дали е надзорен мач, или не, успеха над Базел носи авторитет. Имаме история с Базел. Такива мачове са добре пристигнали за тима. Паузата беше доста къса. Малко неща могат да се трансформират. Беше значима акомодацията на новите футболисти. Тя занапред ще продължи. Трябва да схванат метода, по който играем.

Дали против Базел, дали против различен, успехите са значими за тим, който желае да е първенец. Това е нрав. Трябва да побеждаваш освен в състезание, даже и в другарските мачове. Победата е най-важна.

Със сигурност групите на Лигата на конференцията ще е удовлетворяващо за нас. Най-важното е първо да победим Сепси.

При мен мотивацията постоянно е доста висока. В мачовете, в които са ми давали шансове, съм бил на равнище. Моята задача е да върша избора на треньора по-труден. Надявам се да се отвори въпросителна на треньора. Правя всичко допустимо да играя и го демонстрирам всякога ", приключи футболистът.
 Саша Илич: Всеки класен български състезател е добре пристигнал в ЦСКА
Саша Илич: Всеки класен български състезател е добре пристигнал в ЦСКА

" До два дни Фаетон и Назон ще са в София "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР