Вратарят на Славия - Светослав Вуцов говори пред колегите от

...
Вратарят на Славия - Светослав Вуцов говори пред колегите от
Коментари Харесай

Светослав Вуцов: Когато се качвах към сцената, сърцето ми туптеше повече от обикновено

Вратарят на Славия - Светослав Вуцов приказва пред сътрудниците от " dsport " след церемонията " Футболист на годината " 2022, в която за втора поредна година бе определен за №1 на своята позиция.

" Когато се качвах към сцената, малко ми туптеше сърцето повече от нормално. Чувствам се извънредно благополучен и горделив от това, че за втора поредна година съм определен за най-хубав вратар. Това е извънредно огромна чест и отговорност към мен да не преставам да се развъртвам и да надграждам личните си качества. Благодарен съм на всички публицисти, които са дали своят вот за мен. Дано да оправдая техните упования към мен.

Готови сме за пролетния дял от шампионата. Имаме много добра стратегия. Играем всеки мач за победа. Ако натрупаме точки при започване на шампионата, можем да мечтаем за местата в Европа. Да не изключваме, че сме в битката за Купата на България. Две следващи години отпадаме на полуфинал, нека тази година да е нашата.

Напълно реалистична цел е да преследваме място в зона Европа. Имаме страховит колектив, треньор и организация. Не е непременно. Няма да е проблем да играем на два фронта. Ние сме експерти. Хората в Европа играят за по пет купи на сезон. Готов съм за трансфер в чужбина. Трябва да е в подобаващото време. Не бързам дали ще е в края на сезона или по-късно. Готов съм и физически, и душевен ", сподели Вуцов.
 Двама спечелили в категорията
Двама спечелили в категорията " Най-добър вратар ", Антон Недялков е номер 1 при бранителите

Второто място е за Густаво Бусато (22) от ЦСКА
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР