Вратарят на Пирин Янко Георгиев коментира загубата от ЦСКА -

...
Вратарят на Пирин Янко Георгиев коментира загубата от ЦСКА -
Коментари Харесай

Янко Георгиев: Разменихме си по едно полувреме

Вратарят на Пирин Янко Георгиев разяснява загубата от ЦСКА - София (0:1) в мач от 27-ия кръг на efbet Лига. " Орлетата " имаха няколко положителни благоприятни условия да се доберат до равенството, само че не съумяха да осъществят основаните положения. 

" Получи се извънредно тежък и сложен дуел. Мисля, че си разменихме по едно полувреме. През първата част ЦСКА стоеше по-добре на терена, имаха повече обстановки за гол. Ние не успяхме да осъществяваме нашите благоприятни условия.


 ЦСКА - София си върна първото място с връх ЦСКА - София си върна първото място с връх
Ситуацията в Пирин сигурно не е розова. За момента сме я приели. Всеки дава всичко от себе си и се надяваме клубът да си резервира елитния статут и в края на сезона всички да сме щастливи. 


26  Пирин (Благоевград) 0:1 ЦСКА - София
Оптимист съм за оставането на Пирин в елита. Видно е, че тимът играе добре и всички се преценяват с нас. Израстваме всеки мач и ще реализираме крайната цел на тима, която е оставане в " А " група ", съобщи Георгиев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР