Вратарят на националния отбор на България Светослав Вуцов говори след

...
Вратарят на националния отбор на България Светослав Вуцов говори след
Коментари Харесай

Светослав Вуцов: Не изоставаме много от големите отбори

Вратарят на националния тим на България Светослав Вуцов приказва след завръщането на " лъвовете " от Катар. Родните национали записаха две загуби в контролите - против Катар (1:2) и Хърватия (1:2), само че стражът е на мнение, че има положителни неща, макар отрицателните резултати.

" Добре се усещам, трупахме опит. Изиграхме две контроли, които не бяха положителни откъм резултат, само че сме удовлетворени от играта. Не изоставаме толкоз доста от огромните тимове. Борихме се като еднакъв с еднакъв, силите не ни доближиха най-после и загубихме мача.
 Голяма нелепост на Десподов лиши България от влиятелен резултат с Хърватия Голяма нелепост на Десподов лиши България от влиятелен резултат с Хърватия
В България играем по-бавно в сравнение с играят в Европа, повече се накъсват мачовете. Когато бяхме с човек повече имахме нашите обстановки, само че не успяхме да ги осъществяваме. Трябва да работим върху тези неща.

Направихме много хлапашки неточности против Катар и за жал загубихме. Трупам опит в европейските мачове и си поисквам да не преставам в същия дух ", сподели Вуцов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР