Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа ще получи предложение

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа ще получи предложение
Коментари Харесай

Ман Юнайтед предлага нов договор на Де Хеа

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа ще получи предложение за нов контракт. Испанският пазач е в чудесна форма през този сезон и неговото показване, дружно с това на Кристиано Роналдо, са един от дребното свети лъчи в клуба. Именно заради тази причина няма да е изненада от „ Олд Трафорд “ да му предложат такава опция през новата година, оповестява „ Eurosport “.

Де Хеа играе в Юнайтед от към този момент 10 години и е претърпя някои сложни моменти, само че към момента е единствено на 31 и най-хубавите му изяви може да са към момента пред него. Той подписа последния си контракт през 2019 година, с който е привързан до 2023 година, с опцията за спомагателни 12 месеца.

Очаква се обаче в края на този сезон „ алените дяволи “ да удължат съглашението и по този начин да подсигуряват стабилността на тима.

Перспективата Де Хеа скоро да напусне е немислима и фактът, че Юнайтед са подготвени да пуснат аварийния вратар Дийн Хендерсън да напусне, акцентира обстоятелството, че испанецът е неразделна част от отбора.

How much longer can David De Gea be 's No.1?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР